Yhteistyössä parhaiden kanssa

Käytettävissämme ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.Kokonaisvaltaisia ratkaisuja Microsoft-teknologioihin perustuen

Microsoft on yli kymmenen vuoden ajan kuulunut Digian avainkumppaneihin. Tarjoamme asiakkaille Microsoftin teknologioihin perustuvia kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Kumppanuutta ohjataan ja kehitetään aktiivisesti Microsoftin kumppanuusohjelman puitteissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman eheän, kokonaisvaltaisen ja päivittyvän ratkaisuvalikoiman.

Digian Gold-kompetenssit painottuvat sovelluskehitykseen, portaaliteknologioihin, pilviteknologioihin, CRM:ään sekä toiminnanohjaukseen. Lisäksi Digia syventää kumppanuutta korottamalla Silver-kompetenssejaan Gold-tasolle sekä tavoittelemalla kokonaan uusia kompetensseja.

microsoft-kumppanilogo.jpgSyvä toimialaosaaminen Digian ja IBM:n kumppanuuden ydin

IBM on toiminut Digian teknologiakumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan. Digia on IBM:n Premier Business Partner, ja on näin osoittanut ylivoimaista osaamista ja menestystä ratkaisujen toimittamisessa.

IBM:n teknologiaa sovelletaan esimerkiksi monikanavaisissa sähköisen asioinnin ratkaisuissa, integraation lisäarvotuotteissa ja -palveluissa sekä liiketoimintaa tukevissa toimialaratkaisuissa.

Digialla on yhteensä yli 100 integraatioasiantuntijaa, yli 30 sertifikaattia IBM integraatiovälineistä (mm. Broker, IIB, MQ ja DataPower) sekä useita asiantuntijoita myös seuraavilta alueilta: Cast Iron, API Management, BPM ja MQ MFT. Meillä on vahva osaaminen integraatiotekemisen ja DevOps-toimintamallin yhdistämisessä monitoimittajaympäristössä huomioiden asiakkaalla jo käytössä olevat toimintamallit ja käytännöt.

 

EpiServer-logo

Episerver 

Episerverin ohjelmistoilla voidaan yhdistää sisältökeskeinen verkkopalvelu ja verkkokauppa liiketoimintaa ja asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Episerver CMS soveltuu erityisesti laajojen, viestinnällisten verkkopalveluiden web-julkaisujärjestelmäksi, jonka kattavat digitaalisen markkinoinnin ominaisuudet auttavat verkkopalvelun sisältöjen, vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden optimoinnissa. Episerver Commerce on verkkokauppajärjestelmä, joka integroituu saumattomasti Episerver CMS -web-julkaisujärjestelmään. Sen avulla voidaan toteuttaa kaikilla päätelaitteilla hyödynnettäviä, sisältökeskeisiä verkkokauppoja, joiden avulla koko myyntiprosessi suoraviivaistuu ja tehostuu.

Magento

Magento - maailman edistynein verkkokauppa-alusta

Magento on maailman edistynein verkkokauppa-alusta. Se on täydellinen sähköisen kaupankäynnin ratkaisu yrityksille, jotka haluavat ottaa irti täyden hyödyn heidän online-kanavista. Magento on paketti verrattomia ominaisuuksia höystettynä korkeatasoisella tuella ja lähes rajattomalla joustavuudella.

Olemme Magenton ensimmäinen virallinen suomalainen kumppani. Magento on maailman nopeiten kasvava verkkokauppa-alusta, jota käyttävät useat maailman tunnetuimmat brandit. Tarjonnassamme on koko Magento-tuoteperhe – Magento Community Edition ja Magento Enterprise Edition.

Alustaa käyttävät kansainvälisesti mm. The North Face, Gant, Fred Perry, Jack Wolfskin, Jack Russell, Skype, Samsung, Toms, Hermés, Louis Vuitton, Yves Rocher, MyDeco, Björn Borg, Villeroy & Boch ja Rovio (Angry Birds online shop).

https://magento.com


inRiver

inRiver - hallitse tuotetietosi tehokkaasti

inRiver suunnittelee ja kehittää ohjelmistoa, joka tekee korkealaatuisen tuotetiedon hallinnasta helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa. inRiver on erittäin voimakkaasti kasvava ruotsalainen yritys, jonka on sanottu olevan osa “Ruotsin Silicon Valleyta”. Tinkimättömällä työllään inRiver on hankkinut asemansa johtavana ohjelmistoyrityksenä tuotetiedon hallinnan parissa. 

Olemme inRiverin sertifioitu kumppani Suomessa. InRiver on johtava PIM-toimittaja ja se tarjoaa uuden sukupolven tuotehallinnan järjestelmiä monikanavaiseen liiketoimintaan. 

Partner of the year

www.inriver.com


 RichRelevance

RichRelevance - älykästä personointia

RichRelevance on globaali markkinajohtaja älykkäässä personoinnissa ja heidän asiakaskuntaan kuuluvat maailman suurimmat verkkokaupat. ’Kollektiivisen älykkyyden hyödyntämiseen’ perustuvan tuotteen avulla on mahdollista kasvattaa verkkokauppasi keskiostosta ja parantaa personoitua asiakaskokemusta. Tietysti alustariippumattomasti.

Olemme RichRelevancen luotettava kumppani Suomessa. Me tunnemme RichRelevance -teknologian ja toiminnallisuudet parhaiten tässä maassa. Olemmekin toteuttaneet jo useita menestyksekkäitä projekteja RichRelevance -teknologialla.

www.richrelevance.com


Muita kumppaneita

  • OneWay Sanomanvälitys Oy
  • Logentia
  • HiGH Software
  • Globe Software
  • Unifaun