Digia yrityksenäRakennamme digiarkea ja kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa


Olemme aidosti näkemyksellinen kumppani asiakkaidensa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä arjen prosesseista IoT-ratkaisuihin.

Digia on kannattavasti kasvava IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.

Näkemyksellisenä kumppanina Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Toimimme noin 1 000 osaajan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa.

Digian liikevaihto vuonna 2017 oli 96,2 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).

Vahvuutenamme on syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut.

Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta.

Toimimme Suomessa Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Raumalla, Tampereella, Turussa ja Vaasassa sekä Ruotsissa Tukholmassa.

Digian palvelualueet


Digia raportoi yhtä liiketoimintasegmenttiä. Digia muodostuu neljästä palvelualueesta, jotka ovat Digitaaliset palvelut, Integraatio ja tiedon hyödyntäminen, Toimialaratkaisut sekä Finanssiliiketoiminta, joiden liiketoimintaa tuetaan yhteisten palveluiden palvelualueella.

Digitaaliset palvelut

Autamme asiakkaitamme tekemään parempaa liiketoimintaa muotoilemalla ja toteuttamalla tuloksellisia ja vaikuttavia asiakaskohtaamisia ja digitaalisia palveluita sekä niitä tukevia tietojärjestelmiä.

Toimialaratkaisut

Sovitamme tarjoomamme toimialoittain. Toimialaratkaisut-alueella kehitetään sellaisia tuotteita sekä asiakaskohtaisia ratkaisuja, joilla on luontaisesti toimialanäkökulma. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti kaupan, palveluiden, logistiikan ja teollisuuden alalta sekä julkiselta sektorilta.

Integraatio ja tiedon hyödyntäminen

Suomen vahvimpana integraatio- ja API-talona valjastamme asiakkaidemme datan hyötykäyttöön, ja analytiikkaratkaisuillamme jalostamme siitä esiin tärkeät yksityiskohdat ja kokonaisuudet. Nopeutamme tiedon saatavuutta ja tuomme sen hallitusti hyödynnettäväksi kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Näin mahdollistamme asiakkaidemme toiminnan ja uusien digitaalisten palveluiden tuloksellisen kehittämisen.

Finanssiliiketoiminta

Autamme finanssitoimialan asiakkaita kehittämään ja tehostamaan liiketoimintaansa innovatiivisilla ratkaisuillamme. DIFs-tuoteperheemme on markkinoiden johtava ratkaisu rahastoyhtiöille, varainhoitajille ja osakevälittäjille. Digialla on 30-vuoden kokemus finanssitoimialalta.Takaisin ylös