Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Integraatioasiantuntijoita

Haemme integraatioasiantuntijoita tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään!

Digian integraatio- ja API-hallintatekeminen kasvaa vakaasti. Alkavissa projekteissa ja palveluissa on tarvetta uusille asiantuntijoille 150 integraatioammattilaisen joukkoomme. Käynnissä on runsaasti monen eri toimialan mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeita ja API-startupeja.

Integraatioiden asiantuntijana määrittelet, suunnittelet, toteutat ja asennat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Tehtävä muotoutuu osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Työnkuvassasi voi olla esimerkiksi API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien toteutusta, jos niin haluat. Toteutat maan parhaita integraatioratkaisuja yhteistyössä asiakkaan ja toteutustiimin kanssa.

Tarvitsemme osaajia ainakin seuraavien teknologioiden ympärille:

  • Oracle Service Bus / Oracle SOA Suite
  • Microsoft BizTalk / Azure
  • Anypoint Platform / Mule ESB
  • FRENDS
  • IBM Integration Bus ja IBM DataPower
  • ServiceMix
  • RedHat Fuse

Toivomme, että sinulle on jo entuudestaan tuttu jokin edellä mainituista integraatioteknologioista. Innostumme myös Azuren infran ja Azure App Servicen, API-tuotteiden tai Splunkin tuntemuksesta. Teknologioista voi kuitenkin aina oppia lisää, joten voit myös tulla opettelemaan sinulle uusia työkaluja. Tärkeintä on intohimoinen suhtautuminen työhösi, halua oppia uutta integraatioista ja jakaa oppimaasi. Viihdyt meillä, kun sinulta löytyy lisäksi itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. Arvostamme myös rohkeutta tarttua asioihin sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa.

Olemme vakavasti otettava integraatiotalo, vaikka emme näitä hommia naama vakavana paiskikaan. Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimopöhinää löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Lue lisää touhuistamme tekijöidemme kertomana.

Hae 10.12. mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus ja Liisa Onninen vastaavat mielellään kysymyksiisi. Liisan tavoitat numerosta 046 922 0056 ja Fredin numerosta 040 531 2767, tai voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös