Helsinki, Jyväskylä

.NET Developers

Haemme kokeneita .NET-kehittäjiä Helsinkiin ja Jyväskylään osaaviin tiimeihin suunnittelemaan ja kehittämään monipuolisia sähköisen asioinnin ratkaisuja, verkkopalveluja tai finanssialan taustajärjestelmiä. Tiimimme ovat itseohjautuvia, nojaamme ketterän ohjelmistokehityksen periaatteisiin ja kehitämme jatkuvasti työskentelytapojamme yhdessä toisiltamme oppien.

Tunnet selittämätöntä intohimoa ohjelmointia kohtaan ja työkalupakissasi saattaa vilahdella joitakin seuraavista: .NET, VB.NET, ASP.NET Core, C#, JavaScript, CSS, HTML5, XML, SQL Server, Hibernate. Pelkkä koodaaminen ei kuitenkaan liekitä sinua loputtomiin, vaan haluat myös ymmärtää syvällisesti asiakkaan toimialaa. Asiakkaamme arvostavat sitä, että he voivat keskustella kehittäjien kanssa omalla äidinkielellään, joten sujuva suomen kielen taito on olennaista.

Digialla voit rakentaa toimenkuvaasi osaamistasi parhaiten tukevaan suuntaan, ammentaa kokeneilta kollegoiltasi ja jakaa ammattitaitoasi uransa ensiaskelia kulkeville. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja huomioimme yksilöllisen elämäntilanteesi. Siksi meillä on joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit, joiden kanssa on hauskaa harrastaa myös työajan ulkopuolella.

Hae 31.12. mennessä! Olisi hienoa, jos mainitset hakemuksessasi mikäli tunnet erityistä kiinnostusta finanssialaa kohtaan. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävistä tai meillä työskentelystä, vastailemme niihin mielellään joko osoitteella etunimi.sukunimi(at)digia.com tai puhelimitse:

  • Mika Korhonen (finanssialan ratkaisut, Jyväskylä) p. 040 574 6823
  • Aino-Riikka Haapalehto (finanssialan ratkaisut, Helsinki) p. 050 301 8201
  • Samuli Forsman (sähköinen asiointi / verkkopalvelut, Helsinki) p. 040 709 2521
  • Ilja Kovanen (asiakaskohtaiset ratkaisut, Helsinki) p. 040 550 4003

Hae paikkaa

Takaisin ylös