PSOP Kirjuri

 

PSOP Kirjuri 

Mobiilisovellus, jolla hoidat PSOP-palvelujen tuntipohjaiset tapahtumakirjaukset nopeasti ja helposti jo ollessasi asiakkaan luona 

 

Lataa PSOP Kirjuri Google Playsta    Lataa PSOP Kirjuri App Storesta    

screen2.pngPSOP Kirjuri on mobiilisovellus, jolla hoidat PSOP-palvelujen tuntipohjaiset tapahtumakirjaukset nopeasti ja helposti jo ollessasi asiakkaan luona.

PSOP Kirjuri on kehitetty erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluyrityksille, jotka käyttävät palveluseteli- ja ostopalvelu (PSOP) -järjestelmää. 

 

Tutustu hinnastoon >> 

 

3 syytä kokeilla PSOP Kirjuria

    Kun kirjauksissa tapahtuu vähemmän virheitä, tilitykset kohdistuvat oikeille kuukausille.

   Vaaditut kirjaukset hoituvat yksinkertaisesti ja nopeasti kävellessä asiakkaalta autolle 

   Kirjausvirheiden korjaaminen ja tarkistaminen toimistolla vähenee kuukausittain jopa kolmannekseen aikaisemmasta..


Hyödynnä PSOP Kirjurin koeilujakso >> 

 

 

PSOP Kirjurin avulla enemmän aikaa itse asiakkaalle

 

Kirjaaminen sujuu helposti mobiilisovelluksella paikan päällä

Kirjaaminen on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi virheiden mahdollisuus pienenee, kun kirjaaminen voidaan hoitaa heti paikan päällä valmiiksi. Ei enää kirjaamista omalla ajalla tai ylimääräisiä matkoja toimistolle kirjaamisen takia.


Teet vaaditut kirjaukset jopa 12 kertaa nopeammin

PSOP Kirjurin avulla yhden asiakastyöntekijän työaikaa säästyy päivässä keskimäärin puoli tuntia verrattuna aikaisempaan.

 

 

Käytä aika itse olennaiseen 

Laske, mitä säästetty aika mahdollistaa yrityksesi kohdalla! 

  1 asiakastapahtuma lisää jokaiselle työntekijälle jokaisena päivänä

  2-8 h toimistotyöntekijän työaikaa lisää itse asiakastyöhön joka viikko

Kahden viikon maksuttoman koekäytön aikana voit todentaa hyödyt käytännössä!

Näin saat palvelun käyttöön

Lataa sovellus

Työntekijöiden on helppo ladata maksuton PSOP Kirjuri -sovellus puhelimensa. Sovellus löytyy puhelimen sovelluskaupasta nimellä PSOP Kirjuri.

Ota käyttöön

Kirjaudu sovellukseen PSOP -järjestelmän tunnuksilla. 14 päivän maksuttoman koejakson aikana voit todeta sovelluksen hyödyt käytännössä. 

Usein kysytyt kysymykset

 

 

Miten PSOP Kirjuri toimii?

PSOP Kirjuri on mobiilisovellus tuntipohjaisten PSOP-palvelujen kirjausten tekemiseen. Käyttäjäpaketin tilauksen jälkeen sovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta. Sovelluksen lataus ei maksa mitään. Sovellukseen kirjaudutaan samoilla henkilökohtaisilla tunnuksilla kuin PSOP järjestelmäänkin. Sovelluksessa näet asiakkaasi perustiedoissa hänen käytössään olevat setelit. Asiakkaalle mentäessä valitset Kirjurista palvelutilauksen mukaisen setelin ja kirjaat tapahtuman tietoihin käynnin ajankohdan. Tiedot tallentuvat Kirjurista PSOP järjestelmään.

PSOP Kirjuri on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Kokeilemalla huomaat sen parhaiten. Täytä tilauslomake ja kokeile 14 päivän ajan maksutta.


Millaisella laitteella voin käyttää PSOP-kirjuria?

Sovellus on ladattavissa Android- (mm. Samsung, Sony) ja iPhone-puhelimiin sovelluskaupoista. PSOP Kirjuri on ensisijaisesti suunnattu puhelimella käytettäväksi, mutta toimii myös tableteilla. Microsoftin tuottaman tuen loppumisen vuoksi emme suosittele PSOP Kirjurin käyttöä Windows 8 ja 8.1. käyttöjärjestelmän omaavilla puhelimilla.


Meillä on useampi työntekijä, jotka voisivat hyödyntää sovellusta. Miten saan heille kaikille sellaisen käyttöön? 

Valitse tilaussivulta henkilöstön määrään soveltuvin paketti. Käyttöoikeudet määräytyvät valitun käyttäjäpaketin mukaisesti. Sijaisten on myös mahdollista käyttää sovellusta, jolloin poikkeavia kirjauskäytäntöjä ei tarvita. 


Onko sovelluksen käyttö tietoturvallista?

Tietoturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja siihen liittyvät asiat on otettu tarkoin huomioon.


Puhelimeni hävisi. Voiko sovellusta väärinkäyttää joku?

PSOP kirjurissa ei ole arkaluontoisia tietoja selainhistoriassa, jota joku ulkopuolinen ilman PSOP Kirjuriin kirjautumista pääsisi tarkastelemaan. Yleisten tietoturvakäytäntöjen mukaisesti suosittelemme tässä tilanteessa kuitenkin vaihtamaan salasanasi PSOP järjestelmässä. 


Miten muutan salasanani?

PSOP Kirjurissa käytettään samaa salasanaa kuin PSOP-järjestelmässä. Salasanan vaihto tehdään PSOP-järjestelmässä sisäänkirjautumisruudun alapuolelta löytyvällä painikkeella. 


En kuulu PSOP-järjestelmään? Voinko käyttää PSOP-Kirjuria?

PSOP Kirjurin toiminta perustuu PSOP-järjestelmään ja on siitä syystä käyttöönotettavissa vain yrityksissä, jotka ovat kuntatoimijan hyväksymiä PSOP-palvelun tuottajia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.parastapalvelua.fi


Mitä pitää tehdä, jos vaihdan puhelinta? Toimiiko sovellus uudessa puhelimessa?

Puhelinta vaihdettaessa sovellus tulee asentaa uudelleen. Saat ladattua sen uuteen puhelimeen sovelluskaupasta. 


Toimipisteemme on muuttanut. Mihin toimitan uuden laskutustiedon?

Voit toimittaa muuttuneet yhteystiedot PSOP Kirjuri tiimillemme osoitteeseen support.psopkirjuri@digia.com


Miten toimin, kun yritykselläni on monta Y-tunnusta?

PSOP Kirjuri aktivoidaan yrityksesi käyttöön samalla y-tunnuksella kuin yrityksesi on hyväksytty PSOP palvelutuottajaksi. Tästä syystä on tärkeää, että tilauksen yhteydessä ilmoitat sen y-tunnuksen, jolla olette hyväksytty palveluntuottajaksi. Mikäli haluatte laskun osoitettavan toiselle y-tunnuksella ilmoitattehan siitä tilauksen yhteydessä lisätietokentässä.


Mistä PSOP Kirjurin hinta muodostuu?

PSOP Kirjurin hinta koostuu valitusta käyttäjäpaketista ja siihen lisätystä alv-osuudesta. Muita kuluja ei PSOP Kirjurin käytöstä veloiteta.


Miten irtisanon palvelun?

Pavelun voi irtisanoa käyttöehtojen mukaisesti täyttämällä palvelun irtisanomislomakkeen. PSOP Kirjurin käyttöoikeus loppuu kuluvan laskutuskauden jälkeen. 


Lisää PSOP:sta löydät parastapalvelua.fi -sivustolta:

 

Takaisin ylös