Digia Tempus henkilöstönohjaus (WFM)

Perustuuko työvuorojenne suunnittelu tietoon vai oletukseen?

Kuusi oivaa moduulia, jotka toimivat yhdessä tai erikseen. Juuri kuten tarvitset.

Tehokkuuden no-brainer

Digia Tempus henkilöstönohjaus tuo uusimman teknologian avuksi henkilöstön johtamiseen. Sen sisältämät toiminnallisuudet tuovat välittömiä ja pitkän aikavälin kustannussäästöjä sekä lisäävät työtyytyväisyyttä.

Työvuorojen suunnittelu on tehokkuuden ydin, sillä siinä vaikutetaan keskimäärin kymmeneen prosenttiin yrityksen liikevaihdosta. Perinteisillä suunnittelumenetelmillä kustannuksia on haastavaa hallita, mutta Digia Tempus Plannerin avulla työvuorot voidaan suunnitella automaattisesti ja optimoidusti oikeaan tietoon perustuen.

tempus-kaavio.png


Aidosti asiakaslähtöistä henkilöstön optimointia.

Tarpeisiisi mukautuva

Voit ottaa Tempus WFM:stä käyttöösi juuri ne moduulit joiden toiminnallisuus tuo eniten hyötyä yrityksellesi. Tempus on yhdistettävissä ketterästi ja turvallisesti myös muihin yrityksesi järjestelmiin. Et maksa mistään ylimääräisestä.

Optimaalinen ja ennustava

Digia Tempus Plannerin ennusteen ja optimoinnin avulla parannat yrityksessäsi pitkäjänteistä suunnittelua ja tasoittumisjaksojen optimaalista hyödyntämistä sekä varmistat tasapuoliset työvuorolistat. Saat oikeat henkilöt, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Päätelaiteriippumaton

Kaikki Tempus WFM moduulit ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin eri mobiililaitteillakin. Pilvipalveluna Tempus tarjotaan verkosta, joten palveluihin on mahdollista päästä niin työpaikan koneelta kuin kotilaitteillakin. Käyttöönotto nopeaa, helppoa ja edullista.


Läpinäkyvää ja kustannustehokasta työvuorosuunnittelua.

Tempuksen avulla optimaalisessa ja automaattisessa työvuorosuunnittelussa voidaan hyödyntää historiatietoja, ennusteita ja muuta olemassa olevaa informaatiota. Tempuksen optimointi ei ole matemaattinen ongelma, vaan apuväline informaation hyödyntämiseen ja yrityskulttuurin tuomiseen osaksi läpinäkyvää ja kustannustehokasta työvuorosuunnittelua.

Tempus tuoteperhe sisältää tehokkaat välineet:

  • Työvuorojen automaattiseen suunnitteluun ja optimointiin
  • Valmiin työvuorolistan tarkastelemiseen
  • Työvuorotoiveiden hallinnointiin
  • Lisätyön tarjoamiseen
  • Tehtävien ohjaukseen niin kentällä kuin toimipisteessä
  • Tuntien kirjaamiseen

 

Takaisin ylös