Palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi

Muotoilemme parempaa asiakaskokemusta ja liiketoimintaa

Voittava asiakaskokemus erottaa jyvät akanoista. Se määrittää, palaavatko asiakkaat palveluidesi pariin. Parhaimmillaan palvelu iskee suoraan loppukäyttäjän sydämeen.

Asiakkaan odotuksiin vastaaminen edellyttää, että palvelut rakennetaan vastaamaan heidän tarpeitaan, ei vain organisaation lähtökohdista käsin.

Autamme sinua tekemään parempaa liiketoimintaa muuttuvassa maailmassa.Palvelemme asiakkaitamme muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

Liiketoimintamuotoilu

Muotoilemme uusia liiketoimintamalleja hyödyntäen digitalisaation tuomia mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseksi. Viemme suunnitelmat myös toteutukseen asti.

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Muotoilemme yrityksesi asiakaskokemuksen siten, että se on ehjä ja yhtenäinen palvelukanavasta riippumatta. Tuemme organisaatiota kehityksen vaatimassa muutoksessa.

Palveluarkkitehtuuri

Palvelukarttakonsultointimme auttaa koko palvelupolun kehittämisessä pistemäisten ratkaisujen sijaan, ja kytkee asiakasymmärryksen palvelujen ja palveluprosessien kehittämiseen.

Konseptisuunnittelu

Kokeneet palvelumuotoilijamme innovoivat menestyksekkäitä palveluita, jotka vastaavat käyttäjien todellisiin tarpeisiin ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin. Huomioimme suunnitelmissamme aina myös palvelun kannattavan toteutuksen ja teknologisen kehityksen tuomat uudet liiketoiminnan mahdollisuudet.

Käyttökokemussuunnittelu

Luomme merkityksekkäitä digitaalisia palveluita, jotka tukevat käyttäjien tarpeita ja ilahduttavat käyttökokemuksellaan. Varmistamme monipuolisesti palveluiden soveltuvuuden käyttäjille, asiakastarpeiden kartoituksesta prototyyppiin tai lopullisen palvelun käytettävyystestaukseen.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalisella suunnittelulla on kiistaton merkitys käyttäjän saamalle laatumielikuvalle. Kokeneet designerimme luovat digitaaliselle palvelulle korkeatasoisen visuaalisen ilmeen, joka myös ilahduttaa loppukäyttäjiä. Tarvittaessa toteutamme koko digitaalisen brändi-ilmeen alusta asti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä

Takaisin ylös