Integraatiot ja API-hallinta ovat yrityksesi digitalisaation moottori

Tietojen, prosessien, palveluiden ja laitteiden yhdistäminen on liiketoiminnan kehittämisen perusedellytys. Toteuttamalla integraatiot liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin hyödynnettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Tämä mahdollistaa sisäisen toiminnan, kumppaniyhteistyön ja uusien palveluiden tehokkaamman kehittämisen.

Suomen vahvimpana integraatio- ja API -talona rakennamme asiakkaillemme ennakoivan ja liiketoimintalähtöisesti ohjautuvan integraatio- ja API -kyvykkyyden.

Toteutamme integraatioratkaisumme:

Vahvalla osaamisella

Digia on integraatioiden moniosaaja. Yli 130 asiantuntijaamme luovat EDI, SOA, HIP ja API ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Luomme yrityksellesi integraatioarkkitehtuurin osaksi liiketoimintaympäristösi kokonaisarkkitehtuuria.

Hyväksi havaituilla teknologioilla

Käytämme integraatiopalveluissamme hyviksi havaittuja teknologioita kuten IBM, Microsoft, Oracle, MuleSoft, RedHat, FRENDS ja Digia iSuite.

Turvallisesti

Laadukas tietoturva on toimintamalliemme perusta. Toteutamme integraatiot asiakkaan tietoturvavaatimusten mukaisesti taaten näin liiketoiminnan jatkuvuuden.

Kaikkiin ympäristöihin

Tuotamme integraatioita on-premises, pilvi- ja hybridiympäristöihin (HIP). Pilvi-integraatioissa käytämme Microsoft Azure, IBM Bluemix ja Amazon AWS -ympäristöjä. Integraatiot ovat myös saatavissa IaaS ja iPaaS -pohjaisesti.

Jatkuvina palveluina

Tuotteistettu Digia Integraation Asiantuntijakeskus (ICC) tarjoaa integraation elinkaaripalvelut, kattaen suunnittelun, kehityksen, ylläpidon ja valvonnan, tarvittaessa 24/7.

API-rajapintoja hyödyntäen

Olemme johtava API-talouden rakentaja. Autamme avaamaan ja kaupallistamaan organisaatiosi tiedot hallitusti digitalisaation markkinoille.

Tarvetta nopeille lähdöille?

Integraatioarkkitehtuurin fast track: Rakennamme kanssasi integraatiokehittämisen tiekartan ja integraatiotoiminnan perustoiminnot.

API-hallinnan fast track: Teemme kanssasi API-hallinnan käynnistämisen toimenpiteet tarjoten konsultointia muun muassa teknologiavalintoihin, hallintamalleihin ja tiekarttaan.

Kysy meiltä lisää

 

Niskalenkki rajapinnoista ja 7 muuta gurujen tärppiä integraatioon

Se, miten integraatioita tehdään ja hallitaan, vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka nopeasti yritykset pystyvät kehittämään toimintaansa ja lanseeraamaan uusia palveluita. Tähän oppaaseen olemme keränneet asiantuntijoiltamme integraatioita käsitteleviä vinkkejä.

Lataa opas 

Webinaari - Ketterä integraatio

Integraatiot eivät ole mikään uusi asia, mutta vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Kuumia teemoja ovat esimerkiksi iPaaS, DevOps- ja API-rajapinnat, mutta tehdäänkö uusilla termeillä samoja asioita? Entä mitä tapahtuu, kun pilvipalvelut integroidaan osaksi organisaation järjestelmiä IT:n siitä tietämättä?

Tilaa webinaarin materiaalit 

Takaisin ylös