Energiayhtiöiden asiakkaat odottavat uudenlaista palvelua

Asiakkuudenhoito ja asiakastiedon hyödyntäminen ovat myös yhtiön itsensä näkökulmasta avain liiketoiminnan uudistamiseen.

Innovatiivisimmankin toimijan on silti oltava myös tehokas.

Digitalisoidut, pitkälle automatisoidut perusprosessit tekevät toiminnasta ketterää ja muuntautumiskykyistä.

Vanha kaatuu rytisten. Mihin toimiala kehittyy?

Nykymuotoisen sähköntuotannon ja -myynnin kannattavuus supistuu. Uudet kotimaiset ja ulkomaiset kilpailijat haastavat perinteiset toimijat. Lisäksi sääntely tuo omat haasteensa, ja taustalla globaalit megatrendit vauhdittavat muutosta.

Muuttuva toimintaympäristö luo myös uusia mahdollisuuksia. Avainasemassa on asiakkaan muuttunut rooli. Mitä uusia tuotteita ja palveluita energiayhtiöt voisivat tarjota asiakkailleen?

Lataa katsaus

Omat asiakkaat ja järjestelmiin kertynyt asiakastieto ovat alan toimijoiden tärkein alihyödynnetty resurssi. Tietoa hyödyntämällä kehität uusia palveluita ja viet liiketoimintaa eteenpäin.

Kilpailussa pärjätäkseen on oltava myös tehokas. Ydinprosessien automatisointi tekee toiminnasta joustavaa ja kustannustehokasta.

Toiminnan digitalisointi kattaa yrityksen koko toiminnan ydinprosesseista uusien palvelujen kehittämiseen. Olemme kumppani kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota yhteyttä!