Uutiset

2017

Uutinen

Digia digitalisoi Atrian palvelut tuottajille

Digitalisoimalla ja mobilisoimalla palveluita helpotetaan tuottajien arkea, tehostetaan tuotantoketjun toimintaa ja kohdennetaan henkilöresursseja entistä enemmän tilojen kehittämiseen.

Uutinen

Alkuvuoden Integraatioakatemia takana: Ensimmäiset aloittivat Digialla, tutustu koulutuksen palautteeseen

Digian kaksiviikkoinen Integraatioakatemia järjestettiin 30.1.-9.2. Helsingissä ja Tampereella.

Uutinen

Yritystukien jakaminen helpottuu, uusi digitaalinen toimintamalli ensimmäisenä käyttöön Tampereella

Yritystukien hakemiseen liittyvä byrokratia ja prosessin raskaus on hankaloittanut ja hidastanut yritystukien hyödyntämistä etenkin pienemmissä yrityksissä. Valtakunnallinen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä mahdollistaa nyt myös yritystukien jakamisen sähköisesti ja madaltaa näin kynnystä tukien hyödyntämiseen. Myös kuntatoimijat ja palveluita tuottavat yritykset hyötyvät.

Uutinen

SharePoint Challenge -koulutus päätökseen, 10 uutta työntekijää aloittaa Digialla

Lokakuussa käynnistynyt, kuuden kuukauden mittainen SharePoint Challenge -koulutus huipentui perjantaina 7.4. päättäjäisjuhlallisuuksiin.

Uutinen

Digialle inRiver PRIME Marketplace Solutions -palkinto – palkittu integraatiomoduuli yhdistää Magento 2 -verkkokauppa-alustan inRiver -tuotetiedonhallintaan

Integraation ansiosta inRiver-tuotetiedonhallintajärjestelmässä tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti myös verkkokauppaan. Moduuli on käytössä muun muassa hollantilaisella PON.bike-konsernilla.

Uutinen

Paytrail valitsi Digian toteuttaman maksumoduulin viralliseksi Magento 2 -moduuliksi

Moduuli mahdollistaa Paytrailin maksutavan käytön Magento 2 -verkkokaupankäyntialustalle rakennetuissa verkkokaupoissa.

Uutinen

St1 vei toiminnanohjauksen pilveen ja hankkii sen nyt kokonaan palveluna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa – kumppanina Digia

Microsoftin viime vuoden lopulla julkistama Dynamics 365 -uudistus mahdollistaa yrityksille toiminnanohjauksen hankkimisen kokonaan palveluna. St1 siirtyy uuteen toimintamalliin ensimmäisten joukossa. St1:n Göteborgin jalostamossa Dynamics 365 -toteutus tulee käyttöön myös varaosa- ja kunnossapitohankintoihin.

Uutinen

Pörssisäätiö palkitsi parhaat sijoittajasivut - Digialle voitto Pienet pörssiyhtiöt -sarjassa

Pörssisäätiö palkitsi torstaina 6.4.2017 järjestetyssä tilaisuudessa parhaat sijoittajasivut neljässä eri kategoriassa. Voittajat valitsi Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n asettama tuomaristo.

Uutinen

Vuoden 2016 Timanttiteko-palkinto 112 Suomi -sovellukselle

Turvallisuuskomitea on myöntänyt vuoden 2016 Timanttiteko-palkinnon 112 Suomi -sovellukselle, jonka ovat kehittäneet Hätäkeskuslaitos ja Digia Oyj. Palkinto jaettiin Suomen Erillisverkot -konsernin järjestämässä kriittisen viestinnän ja turvallisuusalan ammattilaisten Erve Foorumissa 16.3.2017.

Uutinen

112-päivä 11. helmikuuta tulee taas – Digialaiset mukana Espoon Sellossa

11.2. vietetään valtakunnallista hätänumeropäivää. 112 Suomi -hätäpaikannussovellus on kampanjassa näkyvästi esillä.